Welke braadpan zal ik kiezen?

Je mag toch verwachten dat elke zichzelf respecterende (thuis)kok minstens een braadpan in huis heeft. Als je vaak met vlees gebraden hebt dan wordt het op een gegeven moment tijd om een nieuwe pan aan te schaffen omdat de laag van de bodem dan beschadigd is.Maar waar begin je in zo’n geval? Er zijn zoveel verschillende merken en afmetingen tegenwoordig, soms zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom bespreken we hieronder verschillende opties zodat jij de keuze kunt maken die het beste bij jouw situatie past.

EMAILLE

Een emaille pan heeft een schappelijk prijs en een hele redelijke inhoud van 3 liter. Deze pan is licht qua gewicht en je beste vriend als je vlees wilt braden omdat hij de warmte zo goed verdeeld. Het is een aanwinst voor je pannencollectie en je vrienden zullen absoluut bij je willen eten wanneer je braadstuk voor hen klaarmaakt, met lekkere groente en aardappeltjes. Het water loopt je in de mond tijdens het bereiden van zo’n lekkere, gezonde maaltijd. Gezond en lekker gaan hand in hand! Veel succes met koken.

LE CREUSET

Wanneer je bijvoorbeeld als student vaak voor een persoon kookt, raden wij je de mini braadpan van Le Creuset aan. Deze pan is ideaal voor een wat kleinere portie en houdt de gerechten langer warm. Je kunt kiezen uit een reeks kleuren en hij is ook nog eens makkelijk schoon te maken in de vaatwasser, hoe mooi is dat?! Heb je ondanks de kleine portie toch wat over? Dan kan hij heel gemakkelijk in de vriezer zodat je geen restjes hoeft weg te gooien en heb je metteen een basis voor de maaltijd van morgen.

LE CREUSET KERSENROOD

Wanneer je van plan bent om een stoofschotel of lekkere soep voor een grote groep mensen te bereiden dan zit je met de Le Creuset Signature kersenrood goed. Met zijn stevige bodem is deze aandachtstrekker is absoluut geschikt voor professioneel gebruik en valt op door zijn inhoud van maar liefst 12 liter! Hij is vanzelfsprekend naast kersenrood nog in vele andere kleuren te verkrijgen en houd het eten wat je met zoveel liefde bereid hebt perfect op temperatuur. Ook is deze pan voor bijna elke warmtebron geschikt.Je krijgt levenslang garantie en hij is gelukkig vaatwasser en ovenbestendig. 

Welke pan je ook kiest, wij wensen je heel veel kookplezier en gezelligheid met vrienden en familie toe!