Vergaderen in de bruisende randstad

Vergaderlocatie in Utrecht

Vergaderingen zijn belangrijk om alle neuzen dezelfde kant op te zetten. Maar als je op kantoor werkt, ben je vast bekend met het probleem dat twee groepen op hetzelfde tijdstip de enige vergaderruimte op kantoor willen gebruiken. Gelukkig biedt de randstad genoeg oplossingen voor zijn kantoortijgers. Je hebt ideale vergaderruimtes te huur, zoals deze mooie vergaderlocatie in Utrecht. Zoek je een echt ongebruikelijke locatie, dan zijn er genoeg opties in de randstad.

Vergaderen op de boerderij

Even helemaal de stad uit? Misschien kun je uitwijken naar een boerderij. Klinkt misschien gek, maar je zit niet op een krukje koeien te melken terwijl je je laptop op schoot hebt. In de randstad zijn een aantal vergaderlocaties in unieke boerderijen. Deze ruimtes zijn (natuurlijk) overdekt, en er op ingericht om vergaderingen mogelijk te maken voor kleinere en grotere groepen. Catering is in veel gevallen ook mogelijk. Je zult misschien iets verder moeten reizen, maar als je elkaar in het midden van twee steden wilt ontmoeten, kan dit ideaal zijn!

Room with a view

Blijf je liever dicht bij het centrum van Amsterdam? En wil je klanten op een mooie manier ontvangen en de stad laten zien in korte tijd? Zoek het dan hogerop. Aan het IJ zijn meerdere unieke locaties waar je over het water en over de stad kunt uitkijken. Met weinig mensen kun je makkelijk een reservering boeken in een hooggelegen restaurant op locatie. Voor grotere groepen is het mogelijk om op prachtige plekken een aparte ruimte te reserveren.

Ridderlijk vergaderen

Vanaf de snelweg kun je ze soms al zien: oude kastelen verschuilt tussen de bomen. Maar had je ook gedacht dat je in een kasteel kan vergaderen? Kastelen beschikken vanzelfsprekend over grote ruimtes. Niet erg knus, maar voor grote groepen erg handig. Natuurlijk is de look and feel leuk, maar wat de locatie uniek maakt is de mogelijkheid om ook te overnachten. Ideaal voor zakenmensen die veel reizen. Dus is de kantoorruimte weer eens dubbel geboekt? Stel je collega’s eens voor om uit te wijken naar een andere leuke ruimte in of dichtbij je stad.