Stamppotbuffet laten regelen

Lage temperaturen, korte dagen en guur weer: de perfecte combinatie voor een overheerlijk stamppotbuffet. En wat is er dan fijner om zo aan te kunnen schuiven in plaats van zelf urenlang in de keuken te staan zwoegen? Bestel eenvoudig een stamppotbuffet welke voldoet aan al uw wensen. Bij iedere gelegenheid past een stamppotbuffet. Of het nu gaat om een afsluiting van een gezellige familiebijeenkomst, een jubileum of bedrijfsfeestje; een lekker verse stamppot gaat er altijd wel in. En dat geldt voor jong en oud. Dus maak het uzelf makkelijk en laat een ander de benodigde boodschappen en het koken voor u doen. Heerlijk toch?

Een stamppotbuffet past bij iedere gelegenheid

Runt u een bedrijf waarbij u veel connecties hebt met mensen uit het buitenland? Verras ze tijdens een zakenuitje met een stamppotbuffet. Dit oer Hollandse eten valt ook bij mensen met een andere cultuur en eetgewoontes in de smaak. Laat zien wat we bedoelen met een kuiltje voor de jus maken en u scoort hoge ogen bij uw zakelijke gasten. Zijn er toch speciale wensen dan kan dit uiteraard bij het bestellen worden aangegeven. Uw werknemers aan het eind van het jaar bedanken voor hun tomeloze inzet? Ook dan is een stamppotbuffet een fantastisch idee. Gezellig even samen het jaar in een ongedwongen sfeer afsluiten onder het genot van een drankje en lekker eten in de vorm van een stamppotbuffet. Laat het nieuwe jaar nu maar komen!

Keuze genoeg bij een stamppotbuffet

Bij stamppotten denkt u natuurlijk in eerste instantie aan boerenkool, zuurkool en hutspot. Uiteraard in gezelschap van rookworst, een gehaktbal en als extra smaakmaker de jus. Maar het kan nog veel uitgebreider. Wat te denken van een stamppotbuffet met rauwe andijvie, hete bliksem, snijbonen of prei. Met allerlei lekkere bijgerechten zoals augurken, uitjes en piccalilly. Borden, bestek en andere zaken worden desgewenst meegeleverd zodat u daar ook geen zorgen over hebt. Om het helemaal in stijl te doen of omdat de ruimte beperkt is kunt u bij het stamppotbuffet een (compleet ingerichte) partytent huren. Een paar heathers erbij en er ontstaat een warme sfeer waarbij een stamppotbuffet uitstekend past. En dat alles tegen zeer betaalbare en aantrekkelijke prijzen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *