Porselein aanschaffen

Ben je toe aan een nieuw servies en passen klassieke en stijlvolle producten goed in je interieur? Ga dan voor de Villeroy en Boch Artesano collectie! Dit porselein geeft je een landelijk,modern gevoel en is naast het dagelijks gebruik ook ideaal in gebruik bij feesten en partijen, mede omdat het vaatwasser en magnetronbestendig is. Zo kun je eventuele restjes van de vorige avond makkelijk opwarmen en hoef je na afloop van het gezellige samenzijn niet te vragen wie de afwas doet. Het enige wat nog moet gebeuren is de borden afspoelen en ze in de vaatwasser zetten. Dat is gelukkig zo gebeurd.

Maak je eettafel restaurantwaardig

Met servies maak je van een maaltijd echt een beleving. Je waant je in een restaurant en dekt de tafel netjes, zet wellicht bloemen of kaarsen op tafel en maakt er echt een geheel van. Het fijne van een bijpassend eetgerei is dat het de tafel een luxe uitstraling geeft. En een glaasje wijn maakt het helemaal af. Heerlijk tafelen met vrienden of familie, dat wil toch iedereen? Denk aan tapas, een pastagerecht of een heerlijke zelfgemaakte ovenschotel. Vergeet ook zeker het toetje niet. Nemen jullie tijdens het uitbuiken misschien een afzakkertje? Dat maakt voor sommige mensen de maaltijd helemaal af. Wat een genot, een hemelse maaltijd op aantrekkelijk servies.

Ook ideaal voor s ochtends vroeg

Van het ontbijt maak je met het juiste servies echt een feestje! Denk bijvoorbeeld aan Pasen, Moederdag of een verjaardag. Je verheugt je op een heerlijk glas sap of melk, al gaat een dampende mok koffie er ook altijd wel in. Je geniet van je lievelingsontbijt en denkt na over wat de dag je verder gaat brengen.Eten is en blijft een feestje!

Met het bord op schoot?

Mensen verschillen in hun voorkeur voor bepaald servies en de basis hiervoor wordt al vroeg gelegd. Wie herinnert zich niet een speciaal pannenkoekenbord of een bord voor de chips met dip op zaterdagavond. Sommige oma’s laten hun kleinkinderen kennis maken met een botervloot of (kaas)stolp. Sommige mensen gebruiken al van jongs af aan een broodtrommel en zo zijn er heel veel voorbeelden te bedenken. Het ideaalbeeld is dat een gezin gezamenlijk s avonds om de tafel zit voor de avondmaaltijd. Hier is niet altijd tijd voor en het is ook bekend dat we in de laatste jaren steeds sneller zijn gaan eten en ook vaker voor de tv zitten met het bord  op schoot. Het meest gehoorde advies blijft toch om aan tafel te eten zonder afleiding zodat je je kunt concentreren en sneller voelt dat je vol zit. Eten is het leukst met elkaar dus geniet ervan!