OFYR barbecue voor groepen tot wel 50 personen

OFYR barbecue

In Nederland is het houden van barbecues erg populair. Zo worden er in de zomer geregeld buurt- en familie barbecues gegeven. Daarnaast is de barbecue met vrienden er populair. Helaas maken de meeste mensen in Nederland gebruik van een gas- of kolen barbecue. Dit terwijl er een veel gemakkelijkere en lekkerdere optie is, namelijk de OFYR barbecue.

OFYR barbecue

Het gemak van de OFYR barbecue

De kans is groot dat je nog nooit van de OFYR barbecue hebt gehoord. Daarnaast is het ook mogelijk dat je nog niet exact weet hoe deze bbq er nou eigenlijk uit ziet. De OFYR bbq is een bakplaat rondom een vuurschaal. Deze grill techniek wordt ook wel de à la plancha genoemd. De OFYR bbq heeft een kegelvormige vuurschaal. Wanneer je deze vult met hout, kun je genieten van een heerlijke bbq. 

OFYR barbecue

De bakplaat

Op dit moment zijn er verschillende afmetingen leverbaar. Zo kun je kiezen voor een diameter van 85 centimeter. Als je voor een grotere diameter wilt gaan kun je ook voor een diameter van wel 100 centimeter gaan. De grootste variant van 100 centimeter kan worden gebruikt door wel 50 personen. Daarnaast is het door de grote afmeting van de bakplaat ook mogelijk om op verschillende temperaturen te barbecueën. De bakplaat die recht boven het vuur licht kan tot wel 300 graden celcius opwarmen. Hoe verder je van de kern afwijkt, hoe lager deze temperatuur wordt. Hierdoor is het mogelijk om verschillende etenswaren op de bakplaat te bereiden.