Oestermeisjes uitnodigen?

Nooit eerder van oestermeisjes gehoord? Dan wordt dit echt de hoogste tijd. Oestermeisjes komen graag opdraven voor speciale gelegenheden waarbij de oester de hoofdrol speelt. Als geen ander zijn de oestermeisjes in staat je kennis te laten maken met de oester en alles wat met de oester te maken heeft. Ze kraken een oester voor je en zorgen altijd voor reuring, voor ‘oestertainment’ dus. Hoogste tijd dus om eens oesters te gaan eten en de oestermeisjes uit te nodigen.

De meisjes serveren graag champagne bij de oesters

Door oesters te gaan eten en oestermeisjes te laten komen geef je elk feest een luxe sfeer en uitstraling. Aan alleen oesters heb je niet genoeg, want die laat je gewoon opdienen door deze immer enthousiaste meisjes. Desgewenst serveren ze er een glas champagne bij, als ze weer een oester open hebben weten te krijgen die die jou aanbieden. Oesters staan voor genieten, voor luxe, voor feest. Dat feest vergroot je met de oestermeisjes die je de lekkerste oesters aanbieden en laten proeven en als geen ander weten welk drankje je neemt bij de oesters.

Ze maken het iedereen naar de zin

Op beurzen verzorgen de oestermeisjes de catering en kom je ze regelmatig tegen met alleen de lekkerste en verse oesters. Daarbij hebben ze een feilloos gevoel voor timing en trakteren ze net een voor jou interessante gast op de lekkerste oester. Het is alsof ze deel uitmaken van jouw eigen team. De meiden blijken telkens opnieuw in staat het iedereen naar de zin te maken. Het enige wat ze daarvoor nodig zijn, zijn oesters.

Kies ook voor ‘oestertainment’

De term is al gevallen; oestertainment. De term staat nadrukkelijk symbool voor alles wat een oester openen betekent; het is een onvergetelijke belevenis. Of beter; dat moet een onvergetelijk belevenis worden. Speciaal daarbij helpen de oestermeisjes, vaak even mooi als de mooiste oesters en in elk geval altijd even vriendelijk en enthousiast. De passie voor oesters spat er werkelijk vanaf en die passie willen ze heel erg graag met andere mensen delen. Oestertainment betekent dat je oesters laat kraken waar jij dat wenst. Dit kan gewoon bij je thuis zijn, maar evengoed op een beach party, een bruiloft en tijdens een bedrijfsborrel. Juist dan zijn de meisjes op hun best en weten ze enthousiasme in het samenzijn te brengen. Die enthousiasme begint met het openen van een oester, toch steeds weer een bijzonder moment.

Je leert wat oesters eten met beleving precies betekent

Oestertainment en de meisjes (of eventueel oesterjongens) komen ze hoogstpersoonlijk bij je brengen en openen. Je gaat ervaren wat oesters eten met beleving precies inhoudt en na afloop ben je betoverd door de wondere wereld van de oester. Want daar zorgen de meisjes wel voor. Ze creëren sfeer en krijgen echt elk feestje aan de praat. Behalve enthousiast zijn ze uitstekend op de hoogte van alles wat met de oester te maken heeft. Daarom dienen ze ook nog eens als vraagbaak. Gezelligheid, beleving en enthousiasme is verzekerd als je kiest voor oestermeisjes. Zoveel is zeker. Nieuwsgierig geworden naar Oestertainment? Op www.oestercompagnie.com vind je alles over oestermeisjes, oesterjongens en alle bijbehorende mogelijkheden.