Catering aan huis

Met een klein budget de snackmobiel voor de deur

Bij een beperkt budget denk je al heel snel dat een cateraar inschakelen voor jouw feest een dure aangelegenheid wordt. Echter is niets minder waar. Het inhuren van iemand die het eten voor jou verzorgd is namelijk zo duur te maken als jij dat zelf wilt. Zo kun je uit verschillende pakketten kiezen, waardoor je altijd een overzicht hebt over de prijzen die dit met zich meebrengt. Bij de snackmobiel ben je hiermee altijd verzekerd van een uniek feest om jouw gasten te verrassen.

Snackmobiel bestellen

Luxe menu’s en snacks ter beschikking

Een snackmobiel kan jouw gasten van een volle maag voorzien. Zo kun je kiezen uit verschillende pakketten, waarbij friet, snacks en luxe menu’s tot jouw beschikking staan. Zo kun je niet alleen gaan voor een frietje met een snack, maar ook voor meerdere hapjes met verschillende sauzen. Welk pakket je ook neemt, er wordt altijd vooraf een prijs afgesproken. Op deze manier weet je zeker dat je niet over jouw budget heen gaat en kun je de rest van het geld besteden aan de aankleding van jouw feest.

Gezellig feestje

Per persoon betalen zorgt voor duidelijk

Neem bijvoorbeeld een Menu De Luxe. Met dit menu kunnen gasten onbeperkt genieten van 16 verschillende soorten snacks, waarbij ook 14 sauzen gekozen kunnen worden. Ook is er een VIP menu beschikbaar, waarbij niet alleen snacks beschikbaar zijn, maar ook drie extra gerechten. Ook hier kunnen jouw gasten onbeperkt van genieten, waardoor niemand met een lege maag achterblijft. Je betaalt hierbij altijd per persoon, waardoor je precies weet wat jij kwijt gaat zijn voor jouw verrassingsmenu.