Koffie op het werk

aroma-club-logo

Koffie op het werk is een van de belangrijkste dingen die er is. De gemiddelde medewerker drinkt gemiddeld 2,5 kop per dag. Maar veel medewerkers zullen ook makkelijk 4,5 of meer koppen per dag drinken. De goede koffie op het werk kun je door 2 elementen krijgen: een goed koffiezetapparaat en vers gebrande koffiebonen. Een goede machine zonder verse bonen levert alsnog geen perfecte koffie. Het is belangrijk dat de koffiemachine goed is afgesteld op de koffiebonen, hierbij let je op een paar zaken: De volume in milliliters moet aangepast worden op de kophoogte, er zijn vaak 3 koppen voor het maken van koffie: koffie, espresso en cappuccino. Hier moet de machine op zijn ingesteld. Ook kijk je naar de maalgraad van de koffiemolen.

Snelheid van de koffie

Wanneer er pauze is op het werk moeten alle medewerkers op hetzelfde moment koffie hebben. Op zo’n moment is het belangrijk dat het koffiezetapparaat snel is. Of wanneer je een paniekmoment hebt is snelle en goede koffie ook van belang. Je wilt niet dat er op zulke momenten storingen zijn bij het apparaat.

Het assortiment van Aroma Club

Aroma Club heeft verschillende vers gebrande koffiebonen. Je hebt 3 melanges, geschikt voor volautomaten met 1 koffiemolen of 2 koffiemolens. Ook bieden ze verder alles wat je nodig hebt voor koffie op het werk. zoals suikersticks, handige metalen dispenser blikken en porseleinen servies. Het is van belang dat de gehele werkvloer, oftewel alle medewerkers, de koffie lekker vinden. Kies daarom voor een smaaktoon die bij een grote groep in de smaak valt, zodat je zo min mogelijk klachten krijgt over de koffieboon.