Hotel de Doelen ***

Gelegen in het centrum van Groningen vindt u naast de Drie Gezusters Hotel de Doelen ***

Hotel de Doelen *** op slechts tientallen meters afstand gelegen van de vele bezienswaardigheden en uitgaansgelegenheden in Groningen.

Hotel de Doelen heeft zeer comfortabele kamers! Wij bieden kamers van twee tot vier personen, onderverdeeld in Vip, Gold en Silver. De Vip kamers hebben een Jacuzzi en een heuse sauna. Alle overige kamers hebben een eigen douche/ bad en toilet en hebben natuurlijk een televisie. Ons gehele hotel is een Wifi area, gratis te gebruiken door onze gasten. Onze gratis bagage opslag maakt het makkelijk voor u om Groningen te verkennen op uw laatste dag.

Ons goed opgeleide receptie personeel kan u goed informeren over de toeristische attracties en/of het bruisende uitgaansleven in de stad Groningen. Het hotel ligt naast het bekendste uitgaanscentrum van Groningen De Drie Gezusters, een mix van Grand Café ,Skihut, Restaurant , Feestcafé , Beachbars : zien is geloven.

U kunt ’s zondags tot 14.00 uur verblijven op uw kamer. Wij hebben een 24-uurs receptie. U bent van harte welkom om terug te komen elke keer als u wilt. Kamerprijzen verkrijgt U via ons telefoonnummer 050-3127041. Reserveer nu (via Hotel de Doelen) en geniet van Groningen op zijn best!