restaurant A2

Gewoon lekker dineren?

Eigentijds en huisgemaakte gerechten waar je van kunt genieten? Stap in de auto en rijdt even langs de A2. Daar vind je een restaurant nabij A2 waar je heerlijk kunt dineren. Bij Eetcafé de Zwaan ben je meer dan welkom. Hier vind je diverse gerechten welke met de hoogste zorg wordt bereidt. Wat dacht je namelijk van een authentiek carpaccio of toch de garnalencocktail als voorgerecht?

Unieke gerechten maar dan smaakvol?

restaurant A2

Wanneer je uit eten gaat, dan wil je lekker eten. Onbezorgd verrast worden door de koks in de keuken om vervolgens met een voldaan gevoel weer huiswaarts te gaan. Samen met de gastheer- en vrouw zullen zij ervoor zorgen dat je kunt genieten. Bovendien zijn de prijzen voor de gerechten erg aantrekkelijk. Neem gerust een kijkje in de menukaart voor het complete menu.

restaurant A2

Ben jij een echte kluivert?

Vindt jij spareribs ook zo lekker om te eten met je handen? De spareribs welke zij serveren weegt ongeveer 400 tot 450 gram en zijn sappig en onwijs lekker. Heerlijk om met je handen te eten én te genieten uiteraard! Maar ook voor de bourgondiër vind je hier genoeg keuze. Een sappige varkenshaas of wellicht de ossenhaasspies kan je hier bestellen. Alles wordt met de hoogste zorg bereid en daar kan je van genieten.

Kortom, neem een bezoekje aan Eetcafé de Zwaan en ondervindt de lekkerste gerechten!