Een goede en duurzame fruit doos voor vers fruit

Kokosnoot bakje

De zomer is weer bijna aangebroken. Dat betekent dat er weer veel vers fruit in de winkel ligt. De zomer is het seizoen dat fruit  er het allermooist uitziet en het allerlekkerst is. Om het fruit lekker te houden is een goede verpakking essentieel. Een fruit doos zorgt ervoor dat fruit mooi blijft en vers de bestemming bereikt. Daarnaast kan een fruit doos bedrukt worden met promotionele tekst of logo. Hierdoor maak je het mogelijk om een mooie en stevige fruit doos voor jouw fruit te realiseren die je naamsbekendheid nog verder zal vergroten. Daarnaast komt een fruit doos echt tot leven met een passende bedrukking. Fruit doosjes komen in verschillende vormen en maten. Er wordt altijd rekening gehouden met het fruitsoort zodat het doosje altijd past. Voor ieder fruit is een passende doos mogelijk. 

Kies voor een duurzame fruit doos

Tegenwoordig is duurzaamheid een belangrijk onderwerp. Dit zie je helaas niet altijd terug in de huidige fruit dozen die in de winkel te vinden zijn. Dit is een gemiste kans. Een fruit doos van karton is van nature een duurzaam materiaal. Onze duurzame kartonnen fruit dozen hebben een PEFC™ die garandeert dat het hout uit duurzame bossen komt waarbij bomen terug geplant worden. De fruit doos kan na gebruik ingezameld worden bij het oud papier voor een duurzame recycling waardoor er nieuw papier en karton geproduceerd kan worden. Met deze fruit doos ben je ervan verzekerd dat je kwaliteit geleverd krijgt. Voor deze duurzame verpakking wordt er alleen gewerkt met moderne en duurzame materialen en technieken en een speciale productielocatie. 

Een geschikt kokosnoot bakje

Een kokosnoot bakje is een type verpakking van een duurzame fruit doos. Tegenwoordig wordt er steeds meer gebruik gemaakt van kokosnoten. Festivals en cafés gebruiken steeds meer smaken en exotische fruitsoorten in hun drankjes. Een duurzaam kokosnoot bakje een goede toevoeging aan het product. Door de luxe uitstraling en persoonlijke draai van de verpakking is het een lust voor het oog. Het is daarnaast mogelijk om een leuke combinatie te maken in het kokosnoot bakje door er een pakket van te maken. Zo kan je er een leuk cocktail pakket van maken in de vorm van bijvoorbeeld een pina-colada cocktail pakket.