Een avondje echt uit

Restaurant Grillig

Iedereen is er wel eens aan toe om gezellig buiten de deur te gaan eten, je hoeft niet altijd een reden te hebben. Buiten de deur eten is altijd leuk, met familie en vrienden maak je er een geweldige avond van. Bij Restaurant Grillig kun je echt bourgondisch eten, je hebt keuze uit meer dan 105 gerechten inclusief de nagerechten. Onbeperkt genieten van de lekkerste internationale gerechten, ook in andere steden hebben zij nog een aantal andere restaurants die a la carte serveren. Zo heb je altijd meer dan genoeg keus.

Uitgebreide menukaart van het restaurant

Restaurant Grillig

Bekijk je de menukaart van Restaurant Grillig dan zie je een zeer uitgebreide kaart met de lekkerste gerechten. Je kunt ook eten laten bezorgen aan huis of afhalen bij het restaurant. Diverse voorgerechten als soepen, of heerlijke meloen met ham. Maar ook een schotel om te gourmetten kun je bij het restaurant kopen, op deze manier kun je er thuis ook een gezellige avond van maken met kwalitatief hoogstaande vleessoorten. Om de maaltijd compleet te maken kies je een heerlijk dessert, alleen nog even een wijntje erbij en het diner is geslaagd. 

Restaurant Grillig

Ook tijdens feestdagen gezellig eten met een groep

Bepaalde feestdagen is het gezellig en leuk om met familie en vrienden lekker uit eten te gaan. Neem bijvoorbeeld de kerstdagen, wat is er fijner om met familie en vrienden uit eten te gaan. Geen zorgen aan je hoofd over het maken van eten, je kiest een heerlijk menu en je hoeft alleen op je eten te wachten. Natuurlijk maken ze er er een gezellige sfeervolle kerst van, geheel in kerstsfeer. Maar ook tijdens andere dagen als carnaval kun je een arrangement boeken in Restaurant Grillig.