De voordelen van een A2 restaurant

Inkoop Eetcafé de Zwaan

Steeds meer mensen kiezen ervoor om te eten langs de snelweg. Nee, dan bedoelen we niet in de berm met een boterhammetje. We bedoelen in een restaurant dat zich aan of vlak naast de snelweg bevindt. Een A2 restaurant heeft namelijk vele voordelen ten opzichte van een restaurant in een grote stad als Amsterdam of Utrecht. Daarover lees je hier meer.

heerlijk eten

Goed bereikbaar

Ken je dat: je hebt een diner in Amsterdam en je moet uit Utrecht komen. Naar de rand van Amsterdam rijden kost je amper tijd. Echter, de stad ingaan kost je zo nog een extra uur. Zeker wanneer je in de spit rijdt dan is dat echt een ramp! Dus waarom zou je dan helemaal in de stad gaan eten? Een restaurant langs de snelweg is veel beter bereikbaar. Bovendien kun je na het diner snel de weg weer op en naar huis rijden. 

Ijs

Prettige prijzen

Als je regelmatig in het centrum van een grote stad afspreekt voor een diner dan hoeven wij je ongetwijfeld niet uit te leggen dat het niet bepaald plekken zijn waar je voordelig kunt dineren. Zeker als je uitgebreid wil eten is dat lastig. Een restaurant aan de A2 of in een dorp aan de A2 zal echter heel andere prijzen hebben dan een druk en duur restaurant in het centrum van Rotterdam bijvoorbeeld. Je bent dus niet alleen minder geld kwijt aan benzine, je bent ook nog goedkoper uit als het je eten betreft. Zelfs een paar drankjes erbij moet dan nog wel kunnen.