De heerlijke wijnen van Fabio Cordella x Wesley Sneijder

Samen met Wesley Sneijder heeft wijnzakenman Fabio Cordella met het Wine of the Champions project een wijnlijn gecreëerd. Speciaal voor alle voetbal en wijnliefhebbers bespreken we de wijnen uit deze lijn.

Brunello Di Montalcino

Brunello di montalcino is een heerlijke robijnrode wijn met granaatrode reflecties. In de smaak van de wijn zul je onder andere rood fruit, noten, taninnes en zuren herkennen. Deze wijn is goed te combineren met parmaham, rijpe kaas en gebraden vlees. De druiven (sangiovese) worden handmatig geoogst. Alleen de druiven die volledig gerijpt zijn en er goed uitzien worden gebruikt in de wijn. Deze wijn is door wijnkenner James Suckling met een hoge score van 94 van de 100 punten beoordeeld. Ben je dus op zoek naar een goede rode wijn voor een proeverij? Dan is deze wijn ideaal. De wijn is te koop voor gemiddeld 42 euro.

Barolo Docg

Deze heerlijke Barolo wijn heeft een granaatrode kleur met oranje hinten erin. De wijn heeft een sterke geur, waarin je zwart fruit, zoethout, gedroogde pruimen, tabak en leer in zult herkennen. De wijn is wederom goed te combineren met rijpe kaas, parmaham en gebraden vlees. De wijn is gemaakt van 100% Nebbiolo druif. De wijn is binnenkort te koop voor gemiddeld 55 euro.

Negroamaro Rosé

Deze Negroamaro Rosé is een iets goedkopere wijn, maar zeker niet minder lekker. Het is een droge wijn, waarin je de smaken aardbei en framboos zult herkennen. De wijn smaakt heerlijk met alle vlees- en visgerechten. In het specifiek is deze wijn goed te combineren met zeevruchten. Ook smaakt de rosé goed in combinatie met een lekkere, simpele pizza. Genoeg gerechten om uit te kiezen! De druif die gebruikt wordt in deze wijn is 100% Negroamaro. De wijn is te koop voor gemiddeld 19 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *