De beste manier om af te vallen in het nieuwe jaar!

beste maaltijdvervangers

Het is al weer bijna 2022, het moment om weer goede nieuwe voornemens te gaan maken. Na al die feestdagen achter elkaar zijn er vaak weer wat extra kilo’s aangekomen. Naast meer sporten om van deze overtollige kilo’s af te komen is een ander vaak gehoord goed voornemen om af te vallen in het nieuwe jaar. Afvallen kan op veel verschillende manieren en elke manier heeft natuurlijk zijn voor en nadelen, maar wat is nu de beste manier om af te vallen in het nieuwe jaar?

Verantwoord afvallen met de beste maaltijdvervangers.

Wanneer je snel en toch verantwoord af wilt vallen kan je gebruik maken van zogenoemde maaltijdvervangers. Het voordeel van het gebruik van maaltijdvervangers is dat je minder calorieën binnen krijgt en toch een uitgebalanceerde maaltijd binnen krijgt. Een ander groot voordeel van de een maaltijdvervangers is dat je zelf niet hoeft te gaan rekenen in een app of met de hand hoeveel calorieën je op een dag binnen krijgt. Bij de beste maaltijdvervangers staat altijd goed op de verpakking aangegeven hoeveel calorieën deze bevatten en ook nog eens welke voedingstoffen er allemaal in zitten. Wanneer je zelfstandig zonder maaltijdvervanger af wilt gaan vallen, zal je dit allemaal zelf bij moeten houden in bijvoorbeeld een app of met de hand.

beste maaltijdvervangers

Hoe werkt dat dan zo’n maaltijdvervanger?

Bij het gebruik van een maaltijdvervanger is het de bedoeling dat je een deel van je reguliere maaltijden vervangt door deze maaltijdvervanger. Enkele vormen van maaltijdvervangers zijn shakes of repen. Je maakt dan niet je eigen ontbijt klaar maar begint de dag met een uitgebalanceerde maaltijd vervangende shake. Deze shake bevat precies genoeg voedingstoffen, maar minder calorieën dan een regulier ontbijt, hierdoor zal je op de langere termijn gewichtsverlies bereiken. Omdat een maaltijdvervanger zorgt voor een minder hoge inname van calorieën maar toch voor een vol gevoel zorgt zal je veelal snel gewichtsverlies bereiken. Omdat er veel variatie is in smaken en vormen is er voor vrijwel elke smaak wel een maaltijdvervanger beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *