Catering aan huis

Binnenkort ben je weer jarig en moet je een feestje organiseren. Iets waar je al weken of maanden naar uitkijkt. Niks moet natuurlijk, maar je familie en vrienden vinden het ook leuk om jou weer te zien en dit met je te vieren. Van Regteren kan er voor zorgen dat alles op en top naar wens is. Jij wordt verzocht alsof je gast bent op je eigen feest. Daarbij heb je dus genoeg tijd om zelf lekker te feesten en te kletsen met iedereen van je feestje. Wij verzorgen namelijk de catering aan huis.

Wij zijn een professionele partij die de catering aan uw huis uitmuntend kunnen verzorgen. Wij zorgen ervoor dat je de tijd van je leven krijgt op je eigen feestje. Je hoeft met niemand rekening te houden, geen eten te maken, geen drankje in te schenken, helemaal niets. Wij verzorgen al deze dingen voor u. Hierbij kan je denken aan verse hapjes en drankjes, versgemaakte buffetten en overheerlijke salades.

Daarnaast bieden wij ook broodjescatering aan. Wij maken dan van te voren versgemaakte en overheerlijke broodjes. Even een moment om bij te komen en nieuwe energie op te doen voor de rest van de dag. Hier worden alleen de allerbeste ingrediënten gebruikt en is een ruim assortiment waaruit u kan kiezen. Sandwiches, Turkse pides, zachte bolletjes en knapperige broodjes en salades tot zelfs warme maaltijden en snacks!

De broodjes zijn niet alleen erg lekker, ze zien er ook waanzinnig aantrekkelijk uit. Diverse soorten broodjes voor elk budget. Er zijn ook nog eens koude broodjes op basis van Italiaanse bollen, waldkorn broodjes of pistolets zijn ruim belegd met diverse salades of smakelijke zuivel- en vleeswaren.

Je moet wel rekening houden met de seizoenen, hierdoor kunnen de gerechten namelijk op worden aangepast. Dit komt omdat de maaltijden bereid worden met seizoensproducten. Het beschikt in ieder geval over aan groot en divers assortiment maaltijden. Kijk op de website Van Regteren voor nog meer informatie over onze lekkernijen.