Bierglazen bedrukken bij De PennenBoer

lekker bier bij mooi weer

Bierglazen met bedrukking zijn enorm populair. Het staat natuurlijk erg professioneel als het bier wordt geschonken in glazen met uw bedrijfslogo erop. Bierglazen worden door bedrijven veel gebruikt. Denk aan vrijdagmiddagborrels, waar onder het genot van een drankje gezellig bijgepraat wordt. Tijdens netwerkbijeenkomsten of meetings straalt een bierglas met bedrijfslogo professionaliteit uit. Bierglazen met bedrukking kunnen ook weggegeven worden als relatiegeschenk. Zo kunnen relaties hun bier schenken in bierglazen met uw bedrijfslogo. Ook kunnen bierglazen als promotiemateriaal weggegeven worden. Doordat bierglazen enorm populair zijn, is bierglazen bedrukken een ideale manier van naamsbekendheid vergroten. 

Bierglazen gemakkelijk online bestellen

De PennenBoer biedt verschillende soorten bierglazen aan. Het meest voorkomende bierglas is het Amsterdammetje. De inhoud van dit bierglas is 33cl. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een fluitje (19cl) of een vaasje (30cl). Speciaal voor gelegenheid zoals het Oktoberfeest hebben wij ook bierpullen. We hebben deze bierpullen met een inhoud tot 50cl. Een bierglas is bij ons te verkrijgen in veel verschillende afmetingen, zo voldoen wij aan u wensen. Het weggegeven van een bierglas is goed te combineren in een pakket met speciaal bier. Dit kan voor de feestdagen of andere bijzonder gelegenheden. U kunt in onze webshop gemakkelijk bierglazen bestellen aan de hand van een aantal stappen. Kies uw bierglas uit en verstuur ons uw ontwerp. Wij bedrukken vervolgens de bierglazen en zorgen dat de bierglazen bij u worden geleverd. 

De service van De PennenBoer

Een bierglas kan op verschillende manieren gedrukt worden. Een techniek die veel gebruik wordt is de zeefdruk. Een bierglas kan ook op een speciale manier gedrukt worden, namelijk door middel van een gravering. Met een laserstraal wordt het bovenste laagje van het glas weg gebrand. Er ontstaat een matte, lichtelijk witte bedrukking. Het geeft een wat chique uitstraling van het bierglas. U kunt voor de juiste bedrukking contact opnemen met onze werknemers. Dit kan telefonisch, per mail of via de chat op onze website. Onze medewerkers beantwoorden al uw vragen over het bedrukken van onze producten. Bestel vandaag nog online uw favoriete bierglas met bedrukking van uw bedrijfslogo.