De Drie Gezusters

De Drie Gezusters, een begrip in Nederland

De Drie Gezusters brengt de grandeur van Parijs naar de Grote Markt.

In de volksmond wordt het grand café liefkozend 'De Zusjes' genoemd. Door haar hoge plafonds met spectaculaire kroonluchters en de traditionele vleugel is de Drie Gezusters hét grand café van Groningen. In de Drie Gezusters kunt u gezellig lunchen, dineren en natuurlijk van een drankje genieten. De lunch en dinerkaart kunt u in z'n geheel vinden op onze website, zodat U thuis al kunt voorgenieten.

Onze koks onderleiding van de befaamde chef Jan Zeinstra doen elke dag hun uiterste best om voor iedere smaak heerlijke gerechten te bereiden. De salades en sauzen zijn allen huisgemaakt.

Het Grand Café is niet alleen de naamgever voor de gehele zuidzijde van de Grote Markt, het is tevens de publiekstrekker voor stad en land. Waar mensen vandaag de dag kunnen genieten van een hapje of drankje, woonde een paar eeuwen geleden de invloedrijk familie Gelkinge. Vandaar dat de straat naast De Zusjes de naam 'Gelkingestraat' draagt.

Gasten worden in dit Grand Café door kundige medewerkers bediend, gezellig zittend in een van de vele karakteristieke nissen, of aan de tafels. Regelmatig worden er op de vleugel live pianostukken ten gehore gebracht.